Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.10.2011 - Zkoušky IPO

 

Přátelé, kamarádi, můžeme rozdávat kulatý sušenky!

(myslím, že každý poznal poupravený citát z nesmrtelného fimu S tebou mě baví svět )

aneb musíme se pochválit, nikdo to za nás neudělá!

snimek-144.jpg

Dne 15.10.2011 pořádala naše ZKO zkoušky dle mezinárodního zkušebního řádu a dle zkušebního řádu SchH-VPG. Na zkoušky nám byl delegován rozhodčí výkonu I.tř. pan Pavel Kovář a při obranách naše psy prověřil Jarda Hlaváč.

Zkoušek se zúčastnili všichni naši aktivně cvičící členové ( kromě dvou marodů) a všichni uspěli!

Účastník + pes zkouška
Tonda + Roxy IPO1
Vanda + Brena SchH1
Tonda + Icon SchH1
Terezka + Hevy BH
Marek + Max BH
Honza + Coopřisko BH
Pavla + Breník BH
Katka + Rita FPr1

Ještě s námi nastoupil Vašek s Angie (nečlen) na BH, který s námi také aktivně cvičí a rovněž uspěl!

 

snimek-003.jpg

 

Je to mimořádný úspěch nejenom psů a jejich psovodů, ale troufám si říct i Tondovo. Myslím, že ostatní se mnou musí souhlasit, neboť nás všechny a myslím, že víc než poctivě, připravoval na zkoušky Tonda. Nic nám neodpustil a myslím, že to přineslo svoje ovoce. Složit zkoušku není žádná legrace. Psovod i pes si musí cviky dobře osvojit a zažít, aby i při  zkouškové trémě a třasu dokázal uspět. Takže všem blahopřeji a Tondovi za všechny za pomoc moc děkuji!

Také bych chtěla poděkovat všem, kteří přispěli svou "troškou do mlýna" při organizaci zkoušek. Martině H. za výborný gulášek ( i pan rozhodčí chválil), Honzovi a Katce za vytápění buňky, Martině K. a Pavlíně CH. za pomoc v kantýně, Markovi za taxi pro vedoucího a jeho čtvernožce, Jirkovi, který dělal vedoucího akce navzdory svým zdravotním obtížím, Terezce za úřednickou práci, Vaškovi za "protistresový nápoj", vrtkavému podzimu za ukázkové počasí a prostě všem, kdož přispěli k úspěchu celé akce.

Myslím, že jsme prožili prima sobotu završenou na závěr námi tolik oblíbenou "socializací" nás i hafanů. Prostě nejlepší je na závěr pěkně posedět, hladit pobíhající psí kožíšky a pěkně poklábosit a probrat proběhlé zkoušky a pak se pěkně jet pochlubit domů svými zkouškovými úspěchy.

                          snimek-157.jpg

Takže díky všem a ať nám to cvičí a štěká!

                                                                                       Vanda